Det norske filantropiske brille- og solbrillemerket Karmoie

Les om Karmoie, det norske brillemerket med hjertet på rett sted. Vi har et stort utvalg Karmoie briller- og solbriller i begge butikker.
Designer Kirsten sammen med mamma Carine./
Designer Kirsten sammen med mamma Carine.

Karmoie er et norsk, filantropisk brille- og solbrillemerke som ble startet i Oslo i 2010 av Kirsten og Lars Iversen. Karmoie selges hos en håndfull brille- og optikerforretninger i Norge og utlandet, bl.a. på Ses Optikk Frogner og Grünerløkka.

Karmoies mål er å skape vakre briller av høy kvalitet, produsert på mest mulig bærekraftig vis. Den grønne tankegangen har de med seg fra tegnebrettet til ferdig brille, og det påvirker alt fra materialvalg til hvor de produserer brillene. Karmoie er et kvalitetsmerke med hjertet på rett sted. I tillegg tar Karmoie et stort samfunnsansvar ved å gi bort briller i samarbeid med Eyejusters. Dette gjør de via non-profit-organisasjoner som Sea Mercy, East-African Ministries og US Peace Corps. Karmoie gir bort ett par briller for hvert par de selger. Det er ganske unikt i optikerbransje. Karmoie sin fremtidsdrøm er nemlig at alle som trenger synshjelp, skal ha tilgang på det. Verden stopper fort opp når folk ikke ser godt!

(Teksten fortsetter under bildet)

Karmoie tar et stort samfunnsansvar ved å gi bort briller i samarbeid med Eyejusters./
Karmoie tar et stort samfunnsansvar ved å gi bort briller i samarbeid med Eyejusters.

Kirsten og Lars er mennesker som bryr seg – om planeten vår og om menneskene og dyrene som bor på den, og dette har de tatt med inn i Karmoie. Bærekraft og sosialt ansvar har fra starten vært en helt selvfølgelig og sentral del av deres virksomhet. Kvalitet, stil og bærekraft henger tett sammen. Karmoie bruker miljøvennlige materialer og jobber med seriøse og bevisste produsenter i Europa. Brillene deres er designet for å vare, både i stil og i kvalitet. Det handler jo mye om å kjøpe produkter som ikke lett blir ødelagt og som aldri går av moten. Og så handler det mye om alle de små valgene man tar, som sammen utgjør en hel del – som valg av transport, emballasje og hvilket papir man putter i printeren.

Kom innom Ses Optikk Frogner eller Grünerløkka og se vårt store utvalg av lekre briller fra Karmoie. 

Mer om Karmoie her.

P**S: På Ses Optikk Frogner finner du også Karmoie sitt atelier.**

Denne modellen heter Holly./
Denne modellen heter Holly.
Ses Optikk-ambassadør Ina i Karmoie-modellen Holly./
Ses Optikk-ambassadør Ina i Karmoie-modellen Holly.
Ses Optikk-ambassadør Mona i Karmoie-modellen Rise./
Ses Optikk-ambassadør Mona i Karmoie-modellen Rise.
Karmoies egen Lars i modellen Brave./
Karmoies egen Lars i modellen Brave.
Team Karmoie består av Kirsten, Lars og assistenten Heidi (foran)./
Team Karmoie består av Kirsten, Lars og assistenten Heidi (foran).
"Kunden i fokus – vår visjon."
  • Fordi Ses Optikk har avtale med alle leverandører tilbyr vi alltid individuelle løsninger til deg som kunde.
  • Ses Optikk har egen synsklinikk!