Nyheter fra brillemessen i München

Vi har vært på die internationale messe für optik & design, også kjent som brillemessen Opti i München. Der fant vi en rekke lekre brille- og solbrillenyheter som du straks finner hos en optiker nær deg (i alle fall hvis du bor på Løkka eller Frogner). Opti er årets første brillemesse, og for oss er den ekstra viktig for å kjøpe inn sesongens solbriller.
Nyhet fra Caroline Abram (brillen, ikke de lekre skoene til Tanja) :)/
Nyhet fra Caroline Abram (brillen, ikke de lekre skoene til Tanja) :)

L.G.R - et friskt pust

Våre venner fra italienske L.G.R er alltid fantastiske. Dette var ett av våre beste merker i 2017, og de følger opp med en super 2018-kolleksjon. Det er 10 år siden L.G.R kom som et friskt pust inn i brillebransjen og det feires med fire limited nummererte briller. Disse brillene er det bare noen få butikker i verden som får mulighet til å kjøpe, og det er kun én til hver av hver modell. Det lages totalt 100 briller av hver modell. Ses Optikk og L.G.R har et langt og meget godt samarbeid, så vi var en av de første som fikk se disse brillene. Designer og gründer Luca Gnecchi Ruscone (L.G.R) ville at vi skulle velge ett nummer i rekken som passet til vårt samarbeid. Nummeret ble 11. Det er den 11. våren vi fører solbrillene som garantert kommer til å sette sitt preg på ansiktene på Grünerløkka. Gled dere folkens!

Årets trender

Vi kommer fortsatt til å se mye metall i 2018, og det samme gjelder avrundede former. På acetatbrillene er transparente og nude farger fortsatt veldig “riktig”. Vi så også at mange designere nå introduserer modeller i ulike grønntoner. Grønn er tydeligvis årets farge i brillebransjen! Speil kommer vi ikke til å se like mye av denne sesongen.

Nyheter i butikkene

I butikken på Grunerløkka får vi inn et nytt merke fra Tyskland, med briller hvor man har mulighet til å skreddersy form og størrelse - til de som har litt individuelle behov. Dette gleder vi oss til å tilby, spesielt til de med smale og brede ansikter. Merket heter YOU MAWO.

På vår vandring rundt i messehallen var vi selvfølgelig innom det norske filantropiske merket Karmoie. Vi fører deres nyeste modeller i begge butikker! Og hvem andre møter vi ikke hos Karmoie enn Marlene fra Henau? Vi visste ikke engang at de hadde stand i München. Vi ble selvfølgelig med bort og kjøpte inn noen godbiter fra dette fantastiske belgiske brillemerket. Brilleverden hadde vært så mye kjedeligere uten Henau.

Vi gleder oss til å vise dere nyhetene. Dere finner dem i butikk i slutten av februar. Vi gir som alltid beskjed!

Sukkersøt og kul nyhet fra Henau/
Sukkersøt og kul nyhet fra Henau
Grønt er skjønt, det samme er speil - nyheter fra Henau/
Grønt er skjønt, det samme er speil - nyheter fra Henau
"Kunden i fokus – vår visjon."
  • Fordi Ses Optikk har avtale med alle leverandører tilbyr vi alltid individuelle løsninger til deg som kunde.
  • Ses Optikk har egen synsklinikk!