Spesiallinseklinikken KLARERE i vår Grünerløkka-avdeling for avanserte kontaktlinseløsninger, ved optiker Anne Norvik Jervell. Optiker MSc, spesialist i kontaktlinsetilpasninger.

Bestill time hos KLARERE

Hva er KLARERE?

KLARERE skal hjelpe de pasientene som trenger avanserte linseløsninger, enten pga keratokonus, andre øyesykdommer, skader eller kompliserte styrker. Dette krever ekstra utstyr, mange testlinser, ekstra tid og ikke minst erfaring.

Anne Norvik Jervell har i mange år jobbet med keratokonus pasienter og andre avanserte linsetilpasninger. Hun har også en MSc fra Philadelphia College of Optometry. Ses Optikk har i samarbeid med Anne utarbeidet et opplegg der hun har sin egen linsepraksis hos Ses Optikk fokusert på spesiallinser. Ses Optikk AS er entusiastiske over å ha utvidet sitt kliniske tilbud.

Informasjon til kunder/pasienter

Følgende linsebrukere kan ha nytte av å gå til spesialklinikken:

  • Personer med keratokonus, eller andre irregulariteter i hornhinnen.
  • Personer med høye styrker, der standard kontaktlinser ikke gir optimal løsning
  • Personer som tidligere har prøvd kontaktlinser uten å ha fått det til å fungere tilfredstillende og ønsker en grundig ny gjennomgang.

Informasjon til optikere og øyeleger

Hvem kan henvises til KLARERE ved Anne Norvik Jervell?

  • Spesiallinseklinikken har kompetanse, utstyr og prøvelinser for å effektivt kunne tilpasse pasienter med irregulær cornea med formstabile linser, eller andre spesiallinser. Vi har tilgang til å bruke alle tilgjengelige leverandører og har derfor et meget bredt spekter av linser for skreddersydde løsninger.
  • Caser der man har kjørt seg fast som fagperson og man trenger en utvidet vurdering om andre løsninger er mulig. Dette kan være en god investering for å beholde en linsekunde. Det å bli henvist videre til en spesialist oppleves som profesjonelt for kunden og øker troverdigheten for deg som profesjonell fagperson.
  • Pasienter som har gjennomgått refraktiv kirurgi. F.eks rest astigmatismer og flate K-mål. Ektasi.

Timebestilling KLARERE

Her kan du fylle inn dine kontakt-opplysninger, samt når det passer best for deg å avlegge oss et besøk. Så fort vi har sett over timeplanen, sender vi deg en e-post eller ringer deg for å bekrefte avtalen!

Du kan også ringe Grünerløkka-butikken på tlf 22 04 12 00.

Ses Optikk Grünerløkka

22 04 12 00

Mandag til fredag 9-17, lørdag 10-17

Til toppen