Ses Optikk har nylig bygget om øyeklinikken slik at vi kan gi deg den beste oppfølgingen av ditt syn. Vi har valgt ut et knippe av ulike instrumenter som hjelper oss å screene synet ditt på best mulig måte.

Kompetanse

Som følge av vår høye faglige kompetanse benytter vi avanserte metoder ved synsundersøkelser for å sikre deg den høyeste standarden. Blant annet kan vi bruke diagnostiske medikamenter hvis dette er påkrevd. Diagnostiske medikamenter brukes for lettere å kunne oppdage sykdommer i øyet, i tillegg til ved synsundersøkelse av barn.

/
/
Bilde tatt med netthinnekamera

Instrumenter

Netthinnefotografering: Med dette spesialkameraet kan vi ta bilde av øyets netthinne. Ved hjelp av disse bildene kan vi tidlig avdekke forandringer i kroppens viktigste sensoriske organ.

Synsfeltmåling: Med dette instrumentet måler vi følsomheten i synsfeltet. Slik kan man blant annet avdekke begynnende svekkelse av synet ved for eksempel grønn stær.

Trykkmåling: Hos Ses Optikk bruker vi Goldmann trykkmåling, dette er samme metode som benyttes av øyeleger. Vi kan også måle tykkelsen på hornhinnen som gjør evalueringen av trykket inne i øyet bedre.

Ses Optikk Grünerløkka

22 04 12 00

Mandag til fredag 9-17, lørdag 10-17

Til toppen